Auralook hesabını silme
Uygulamadan
- Auralook’u aç ve alttaki menüden Profil’e gir.
- Sayfanın en altındaki Hesabı sil’e dokun.
- Şifreni girip silmeyi onayla. Hesabın hemen silinir.
Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabına kayıtlı e-posta adresinden [email protected] adresine “Hesap silme” konulu bir e-posta gönder. Hesabın sana ait olduğunu doğruladıktan sonra en geç 30 gün içinde sileriz ve sana haber veririz.
Silinenler
- Hesabın (e-posta adresin, şifre özetin), tüm oturumların ve şifre sıfırlama kayıtların.
- Buluttaki gardırop yedeğin: parçalar, fotoğraflar, kaydettiğin kombinler, planlar, profil bilgilerin, profil fotoğrafın ve kişisel model görselin.
- Yalnızca senin için üretilmiş kombin ve ürün görselleri.
Kalanlar
- Görsel kullanım kayıtları (sayı, tarih, maliyet) muhasebe için tutulur ama anonimleştirilir, sana bağlanamaz.
- Başka bir kullanıcının da istediği ortak önbellek görselleri kalabilir.
- Telefonundaki veriler telefonunda kalır; onları silmek için uygulamada Profil → “Her şeyi sıfırla” de ya da uygulamayı sil.
- Hesabını silmek mağaza aboneliğini iptal etmez; aboneliği App Store ya da Google Play hesap ayarlarından iptal etmelisin.
Ayrıntılar için Gizlilik Politikası.